logo

Oživi dom uz poklon bon!

Imate polisu paketnog osiguranja stambenih objekata?
Prijavite se za nagradno izvlačenje poklon bonova u iznosu od po 400€ za kupovinu u TEHNOMAX radnjama!

Klikni ovdje za prijavu
home

Više detalja o nagradnoj igri?

arrow

Lovćen osiguranje misli na vas, zato smo i odlučili da vaše povjerenje nagradimo i svim korisnicima paketnog osiguranja stambenih objekata omogućimo da u novoj godini obnove uređaje u svom domaćinstvu.

Za sve korisnike koji imaju aktivnu polisu i za sve one koji ugovore paketno osiguranje stambenih objekata u periodu trajanja nagradne igre, obezbijedili smo nagradni fond od 15 bonova u iznosu od po 400€. Nagradna igra traje od 24.12.2020. godine do 23.01.2021. godine, a bonove možete iskoristi do 31.03.2021. u svim prodajnim objektima Tehnomax-a. Sve što je potrebno je da popunite podatke i štrikirate saglasnost za direktan marketing.

Zašto je osiguranje doma važno?

arrow

Dom je mjesto u koje ulažemo mnogo ljubavi, novca, vremena. O domu se brinemo i ako se desi nepredviđeni slučaj nad kojim nemamo kontrolu i nešto naruši naš trud i brigu, važno je da nismo sami. Svjesni smo vrijednosti vaše imovine i zbog toga smo obezbijedili osiguranje vašeg domaćinstva sa kvalitetnim pokrićima za praktično sve opasnosti koje mogu da ugroze vaš dom. Možete jednostavno da Vašu imovinu zaštitite od požara, udara groma, izliva vode, eksplozije, oluje, grada, poplava, zemljotresa. U isto vrijeme naši stučni timovi obezbjeđuju vrhunsku uslugu u rješavanju odštetnih zahtjeva.

icon

“Dome moj” ima pristupačne cijene i kvalitetan odnos premije i naknada

icon

“Dome moj” paketno osiguranje stambenih objekata je veoma fleksibilno i možete ga prilagoditi svojim potrebama

icon

“Dome moj” možete kupiti online i time pojednostaviti proceduru

banner